Raahen Suzukisoittajien kannatusyhdistys järjesti huhtikuussa 2023 kevätleirin, johon saimme soittajavieraita Helsingistä. Käpylän musiikkiopiston Suzuki-sellistejä saapui 7 soittajaa vanhempineen kahden opettajan kanssa. Lauantaipäivä ja -ilta harjoiteltiin ohjelmistoa eri kokoonpanoilla. Taukojen aikana oli mahdollisuus pelata lautapelejä ja piirtää, tai viettää muuten aikaa rauhoittuen. Takahuoneeseen oli järjestetty myös herkullinen buffet vanhempien toimesta.  

Hyvin nukutun yön jälkeen harjoittelua jatkettiin vielä sunnuntaina aamupäivällä. Yhteinen keväinen leiri huipentui kevätkonserttiin Raahen keskuskoululla sunnuntaina 23.4. Kaikkiaan noin 30 soittajan viulut ja sellot soivat hyvin yhteen ja musiikillinen elämys oli taattu niin soittajille kuin runsaslukuiselle yleisölle.  

Trad: Terve teille lintuset

Huhtikuun tapahtumassa säestäjänä toimi Niklas Klaavo ja opettajina Helsingistä Tiia Ignatius ja Jaakko Kulo, sekä Raahesta Marita Tuhkala. Kiitos kaikille mukana olleille ihanan keväisen viikonlopun mahdollistamisesta.  

O. Merikanto: Oi kiitos, sä luojani armollinen

Yhteisen soittamisen toivottiin jatkuvan seuraavissa tapahtumissa. Raahen Suzukisoittajien kannatusyhdistys järjestää konsertteja ja tilaisuuksia, joilla tuetaan ja edistetään Suzuki-menetelmän käyttöä ja musiikkikasvatusta alueella.  

A.Lloyd Webber: Memory

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *