Raahen Suzukisoittajien kannatusyhdistys järjesti kevätleirin 22.-23.4.2023. Sinne saapui vieraaksi seitsemän Suzuki-sellistiä vanhempineen sekä kaksi opettajaa Käpylän musiikkiopistosta Helsingistä. Lauantaina harjoiteltiin ohjelmistoa eri kokoonpanoilla. Taukojen aikana oli mahdollisuus pelata lautapelejä ja piirtää, tai viettää muuten aikaa rauhoittuen. Takahuoneeseen oli järjestetty myös herkullinen buffet vanhempien toimesta.  

Leiri huipentui kevätkonserttiin Raahen keskuskoululla sunnuntaina 23.4. Kaikkiaan noin 30 soittajan viulut ja sellot soivat hyvin yhteen ja musiikillinen elämys oli taattu niin soittajille kuin runsaslukuiselle yleisölle.  

Trad: Terve teille lintuset

Huhtikuun tapahtumassa säestäjänä toimi Niklas Klaavo ja opettajina Helsingistä Tiia Ignatius ja Jaakko Kulo, sekä Raahesta Marita Tuhkala. Kiitos kaikille mukana olleille ihanan keväisen viikonlopun mahdollistamisesta.  

O. Merikanto: Oi kiitos, sä luojani armollinen

Yhteisen soittamisen toivottiin jatkuvan seuraavissa tapahtumissa. Raahen Suzukisoittajien kannatusyhdistys järjestää konsertteja ja tilaisuuksia, joilla tuetaan ja edistetään Suzuki-menetelmän käyttöä ja musiikkikasvatusta alueella.  

A.Lloyd Webber: Memory

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *