Vuoden odotettu kohokohta, Suzukisoittajien kesäleiri lähestyy! Leiripaikka on edellisvuosista poiketen Olkijoen koululla (Siikajoentie 544).
Olkijoki_School_20090418
Ajo-ohje: 8-tieltä tultaessa käännytään ns. Leipurinkeitaan risteyksestä Siikajoentielle. Aja 5,4 km Olkijoen kylälle ja koulu (vaalea suuri puurakennus) sijaitsee vasemmalla puolella tietä.
Viulun opettajana leirillä on Marita Tuhkala ja huilunopettajana Tiina-Leena Hämäläinen. Tänä vuonna leiriläisiä on paljon, jonka vuoksi soitonopetus aloitetaan jo tiistaina 9.6. Yhdistys on saanut tukea Raahen Seudun Osuuspankilta kahden nuoren, Venla Sivulan ja Henna Mankisen palkkaamiseen leirille apuohjaajaksi. Venla (sellisti) ja Henna (viulisti) ovat mukana yhteismusisoinneissa sekä touhuavat lasten kanssa väliajoilla pihalla ja sisällä.
Liikuntatunnit, joissa ohjaajina toimii Raahen Naisvoimistelijoiden Tuuli Kaisto ja Saara Böök, järjestetään koulun liikuntasalissa lukujärjestyksen mukaisina aikoina ensimmäisellä viikolla ke-pe ja toisella viikolla ma ja ti. Liikuntasaliin kuljetaan ulkokautta, minkä takia kannattaa varata helpot kengät. Sisällä koulussa ja salissa liikutaan sukkasillaan.
Soittotuntien ja päivien aikataulut on lähetetty leiriläisille sähköpostilla. Yksityistuntien aikoja voi tarvittaessa vielä vaihtaa.
Lämminruoka on järjestetty ensimmäisellä viikolla ke-pe ja toisella viikolla ma ja ti. Ruuan hinta on 2 eur/hlö sisältäen lämpimän ruoan, salaatin ja leivän. Muina päivinä on mahdollisuus eväiden lämmittämiseen. Kanttiinista voi ostaa myös naposteltavaa.
Tervetuloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *